Instagram - MK Interieurs

06-54730723

info@mkinterieurs.nl

Facebook - MK Interieurs

INTERIEURADVIES

 

U kunt bij mij terecht met al uw vragen en wensen met betrekking tot het inrichten van uw woning en/of bedrijfspand. Ook ben ik u graag van dienst om advies te geven wanneer u uw huis wilt verkopen.

DIENSTEN OP MAAT

 

Totaalplan

Wanneer u kiest voor een totaalplan, kom ik bij u langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we onder andere uw wensen, voorkeuren en eisen. Om een goed beeld te krijgen bezoeken we, indien mogelijk, de ruimte waarop het ontwerp of advies betrekking heeft. Als dit niet mogelijk is, dan volstaan de bouwkundige tekeningen ook. Naar aanleiding van deze afspraak zal ik een persoonlijk advies op maat voor u maken door middel van een tekening en moodboard. Hierin komen de volgende punten aan de orde:

-meubelopstelling

-materiaal-en kleuradvies

-verlichtingsplan

 

De kosten van dit totaalplan zijn €150 (incl. BTW) voor de desbetreffende ruimte. Mocht u van meerdere ruimtes een totaalplan willen laten maken, is dat uiteraard ook mogelijk. Voorafgaand aan ons eerste gesprek vraag ik om welke ruimte(s) het gaat en kan ik u duidelijkheid geven over de kosten, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

 

Direct advies

 

Wilt u direct advies en op de goede weg geholpen worden? Dan kom ik graag bij u langs. Tijdens dit ongeveer 3 uur durende gesprek geef ik u advies over meubelopstelling, materiaal-en kleuradvies en verlichting.

De kosten voor het persoonlijk advies zijn €75 (incl. BTW). Indien er meer tijd voor dit advies nodig is, zal ik mijn uurtarief in rekening brengen.

 

Aankleding van een ruimte

Wilt u dat ik zorg voor de aankleding van uw ruimte, dan kan ik, eventueel samen met u, op zoek gaan naar mooie materialen, meubels en accessoires. Ik reken voor deze tijd mijn uurtarief en zal deze van te voren met u bespreken.

 

Verkoop van uw woning

Wilt u uw woning verkopen of staat uw woning al enige tijd te koop? Ik kan u adviseren over het inrichten van de ruimtes, de kleuren en het gebruik van accessoires en decoratie. Veelal is een kleine aanpassing al voldoende om uw woning er fantastisch uit te laten zien!

U kunt mij altijd bellen of mailen en vragen naar de mogelijkheden.

Feest

Wilt u een persoonlijke, unieke aankleding van uw bruiloft, tuinfeest of andere party? Ik kan deze geheel voor u verzorgen.

Omdat uw feest uniek is, is het heel mooi om de locatie geheel in uw stijl te decoreren. Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Aan de hand hiervan krijgt u van mij een prijsindicatie. Met het door u aangegeven budget ga ik voor u op zoek naar de totale aankleding. Denk hierbij aan bloemen, ballonnen, welkomstborden, lichtjes, noem maar op. Tevens zorg ik er op de dag van uw feest voor dat alles er tot in de puntjes uitziet!

MK Interieurs

Noordvelderweg 3

1935 BP Egmond-Binnen

 

06-54730723

 

info@mkinterieurs.nl

© MK Interieurs

 

Webdesign | Stam Sites